Νέντοβιτς: «Το τρίποντο με τον Ολυμπιακό στα μεγάλα σουτ της καριέρας μου» (vid)

Νέντοβιτς: «Το τρίποντο με τον Ολυμπιακό στα μεγάλα σουτ της καριέρας μου» (vid)
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκρινε το ντέρμπι στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, χαρακτηρίζοντας το νικητήριο τρίποντο ως το πιο μεγάλο σουτ της καριέρας του.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν εκείνος που χάρισε στον Ερυθρό Αστέρα τη νίκη επί της Παρτίζαν στο ιστορικό, πρώτο ντέρμπι των δυο ομάδων στην EuroLeague.

Η μπάλα έφτασε στα χέρια του Σέρβου γκαρντ έπειτα από την ασίστ του Βιλντόζα κι εκείνος σκόραρε από τη γωνία στα 2.2" για το φινάλε, κάνοντας το 73-76 μπροστά σε 18.000 οπαδούς της Παρτίζαν.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαινε! Είχα στο μυαλό μου ότι θα πετύχαινα το καλάθι της νίκης. Σε κάθε περίπτωση, η νίκη ήλθε μέσα από την άμυνά μας. Δεν σταματάμε! Ανυπομονούμε για την επόμενη προπόνηση» εξήγησε μετά από το τέλος του αγώνα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Παρεμπιπτόντως, ο Νέντοβιτς είχε 0/6 τρίποντα πριν πετύχει το νικητήριο απέναντι στην Παρτίζαν, ολοκληρώνοντας το ματς με 20 πόντους (9/10 βολ., 4/8 δίπ., 1/7 τρίπ.) και 4 ασίστ ενώ είχε ακόμη 7 κερδισμένα φάουλ.

«Ήταν ίσως το πιο μεγάλο σουτ της καριέρας μου!» εξήγησε ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος θυμήθηκε το τρίποντο από τα 8.5 μέτρα στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας απέναντί του τον Μουσταφά Φαλ. Τότε ο Νέντοβιτς είχε κάνει το 72-76 στο 1:45 για το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη με 76-81.

«Έχω πετύχει ακόμα ένα. Στην Αθήνα. Κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε που είχα σκοράρει από τα 8.5-9 μέτρα. Όμως αυτό (σ.σ. κόντρα στην Παρτίζαν) ήταν το πιο μεγάλο σουτ» πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.