Λι: «Οι φίλαθλοί μας ήταν συνέχεια μαζί μας»

Λι: «Οι φίλαθλοί μας ήταν συνέχεια μαζί μας»

Newsroom
Λι: «Οι φίλαθλοί μας ήταν συνέχεια μαζί μας»
Ο Πάρις Λι έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια στάθηκε στη συμβολή του κόσμου του Παναθηναϊκού που έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στην EuroLeague, επικρατώντας της Αρμάνι με 90-77, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση και βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 6-6.

Παράλληλα υποχρέωσε την ομάδα του Έτορε Μεσίνα στην όγδοη σερί ήττα στην EuroLeague ενώ ο Πάρις Λι έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνοντας 21 από τους 22 πόντους έχοντας 3/7 δίπονταμ 2/7 τρίποντα, 10/11 βολές, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 38:56.

Στη συνέχεια, ανέφερε στην flash interview: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μάς έδωσαν ώθηση και ήταν συνέχεια μαζί μας, ακόμα και όταν δεν ήμασταν καλοί. Μας βοήθησαν στην άμυνα. Νομίζω πως έχω καλή επικοινωνία μαζί τους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.