Ράντονιτς: «Χαρούμενος που πήραμε τον Μπέικον»

Newsroom
Ράντονιτς: «Χαρούμενος που πήραμε τον Μπέικον»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μιλώντας για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο, στάθηκε στην παρουσία τόσο του Ντουέιν Μπέικον, όσο και στους Πάρις Λι.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη τους η οποία ήταν πολύ σημαντική. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ, όπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στην επίθεση. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Βελτιώθηκε η άμυνά μας, αλλά επιθετικά δεν κάναμε έξυπνες επιλογές. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καλύτερα και αυτό μας οδήγησε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό μας οδήγησε στην παράταση» και συνέχισε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε σε μία κατοχή. Αμυντικά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καλό για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς παίξαμε. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με την απουσία του Νέιτ Γουόλτερς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ατμόσφαιρα. Αν συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ με το σημερινό λάβαμε μεγάλη στήριξη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά τους Παναγιώτη και Γιώργο Καλαϊτζάκη είπε: «Ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν το επιιθετικό φάουλ που πήρε ο Καλαϊτζάκης στην τελευταία φάση. Είναι ξεκάθαρο όμως, είναι ομαδική δουλειά αυτή η νίκη».

Για τον Πάρις Λι και το γεγονός της απόκτησης του Ντουέιν Μπέικον: «Είμαι χαρούμενος που τον υπογράψαμε. Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς όταν λάβαμε την ενημέρωση για τον Νέιτ που θα απουσίαζε απόψε. Έπρεπε να προετοιμάσουμε διαφορετικό πλάνο γι αυτό κάποιοι παίκτες έμειναν στο παρκέ πολλά λεπτά. Στο τέλος για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι αυτό».

Όσο για το πώς κράτησε την ομάδα συγκεντρωμένη μετά το ντέρμπι; «Είναι μυστικό!»

Η συνέντευξη Τύπου

@Photo credits: INTIME