Καμπάτσο: Η Ρεάλ κρίνει την επόμενη ομάδα του Αργεντινού

Newsroom
Καμπάτσο: Η Ρεάλ κρίνει την επόμενη ομάδα του Αργεντινού
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διορία να απαντήσει στην πρόταση που κατέθεσε ο Ερυθρός Αστέρας στον Φακούντο Καμπάτσο.

Το ρολόι έχει αρχίζει να χτυπάει αντίστροφα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει στα χέρια της την επίσημη πρόταση που έχει καταθέσει ο Ερυθρός Αστέρας στον Φακούντο Καμπάτσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando.

Ο Αργεντινός γκαρντ μπορεί να είναι ελεύθερος, αλλά η Ρεάλ έχει τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση που ο Καμπάτσο θελήσει να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Κάπως έτσι, οι Ισπανοί μπορούν να ματσάρουν την πρόταση των Σέρβων (σε διάστημα 9 ημερών) και να προσθέσουν τον πρώην παίκτη τους, ξανά στο ρόστερ τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Καμπάτσο θα αγωνιστεί στον Αστέρα. Ήδη ο πρόεδρος των Σέρβων είχε ζητήσει υπομονή στο ζήτημα, εξηγώντας πως όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα γίνει γνωστό άμεσα.

Τροχοπέδη σε μία ενδεχόμενη συμφωνία με τη Ρεάλ, αποτελούν τα 2.6 εκατομμύρια ευρώ που έχει να δώσει ο Καμπάτσο ως μέρος της ρήτρας αποδέσμευσης όταν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

@Photo credits: Fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.