Παρτίζαν: «Μύλος» με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Παρτίζαν: «Μύλος» με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα
Το ντέρμπι καλά κρατεί, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει την ύπαρξη θύρας για τους φιλοξενούμενους και την Παρτίζαν να το ακυρώνει με ανακοίνωσή της!

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της EuroLeague (8/12), αλλά το ντέρμπι έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά τα εισιτήρια. Από την Τρίτη έγινε γνωστό πως 3.000 εισιτήρια της αναμέτρησης ενδεχομένως να έχουν καταλήξει στα χέρια των φιλοξενούμενων του Ερυθρού Αστέρα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα, με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν να ανοίξει μία θύρα για τις ανάγκες τους, αλλιώς θα βρουν το... δρόμο για το γήπεδο! Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε σήμερα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει μία θύρα για να τους φιλοξενήσει στην Stark Arena.

Λίγο αργότερα, η Παρτίζαν ανακοίνωσε ακριβώς το αντίθετο! Πως δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, θύρα για τους φίλους του Αστέρα, ενώ επανέλαβε ότι απαγορεύονται τα διακριτικά των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

«Υπενθυμίζουμε ότι η Παρτίζαν είναι η διοργανώτρια του αγώνα και η φιλοξενούμενη δεν έχει καμία δικαιοδοσία, ούτε αποτελεί μέρος της ασφάλειας για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

@Photo credits: ABA Liga