Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφουν με τον Ολυμπιακό οι Σενγκέλια και Οτζελέγιε

Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφουν με τον Ολυμπιακό οι Σενγκέλια και Οτζελέγιε
Η Βίρτους Μπολόνια θα αγωνιστεί ενισχυμένη απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού επιστρέφει τόσο ο Τόκο Σενγκέλια, όσο και ο Σέμι Οτζελέγιε.

Η Βίρτους Μπολόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague (21:00, 9/12). Και σε αυτό το ματς το ρόστερ της θα είναι ενισχυμένο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Τόκο Σενγκέλια, όσο και τον Σέμι Οτζελέγιε. Ο Γεωργιανός φόργουορντ έχει ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, όσο και από το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που υπέστη το καλοκαίρι πριν το EuroBasket.

Αυτός ο συνδυασμός είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις δύο ματς στη φετινή EuroLeague. Όσο για τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς; Μία ασθένεια τον κράτησε εκτός από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Βαρέζε, αλλά πλέον το ξεπέρασε και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

@Photo credits: Virtus Bologna

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.