Αταμάν: «Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Αταμάν: «Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αυτοπεποίθηση»
Ο Εργκίν Αταμάν στήριξε τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και στην αυτοπεποίθηση που απέκτησαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά τη νίκη της Αναντολού απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ο Τούρκος τεχνικός είπε ότι «είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αρχίσαμε το παιχνίδι με λάθη και δώσαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος στον Ολυμπιακό. Δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα, είχαμε προβλήματα στην επίθεση. Ακόμα και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλή άμυνα. Μετά απ' όσα είπαμε στο ημίχρονο συνεχίσαμε να βελτιώνουμε την άμυνά μας και να γυρίζουμε τη μπάλα» και συνέχισε:

«Ήταν εναντίον μας το μπάσκετ που παίξαμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι. Βρήκαμε αποστάσεις και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε συνεισφορά από τον Τέιλορ στην επίθεση. Χωρίς τον Μ'Μπαγιέ που ήταν άρρωστος καταφέραμε να βρούμε ενέργεια στην άμυνα και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το καλό πρόσωπο της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όπως επίσης και την απόσυρση της φανέλας του Κρούνοσλαβ Σιμόν: «Στο ημίχρονο είπαμε να παίξουμε περισσότερο παιχνίδι μισού γηπέδου. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και κάναμε λάθη στο ανοιχτό γήπεδο. Είπαμε να μην πανικοβληθούμε στο παιχνίδι. Είχαμε καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι και η απόσυρση φανέλας του Σιμόν έδωσε περισσότερο κίνητρο στην ομάδα γιατί πέρασε πολύ καιρό με την ομάδα εδώ».