Μπόλντγουιν: Αμφίβολος για το ματς με την Μπάγερν

Μπόλντγουιν: Αμφίβολος για το ματς με την Μπάγερν

Newsroom
Μπόλντγουιν: Αμφίβολος για το ματς με την Μπάγερν
Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Μακάμπι με την Μπάγερν (2/12) στο Μόναχο.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τα ισραηλινά μέσα, ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ περιμένει την γέννηση του παιδιού του και θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, όπου η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το ματς με την Μπάγερν (2/12, 21:30).

Ακόμα δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι μεγάλη η πιθανότητα να γεννήσει η σύντροφός του τα επόμενα 24ωρα. Όπερ και σημαίνει ότι θα παραμείνει στο Τελ Αβίβ προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του και να γίνει και εκείνος μάρτυρας της γέννησης του παιδιού του. Επιπλέον, ο Μπόλντγουιν έχει «κληρονομήσει» και μια κράμπα από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να παρουσιαστεί στο 100% έτοιμος την επόμενη φορά.

Μέχρι στιγμής στην Euroleague, ο Αμερικανός γκαρντ έχει έχει κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 15,4 μονάδες στο PIR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.