Μεσίνα: «Είμαστε στο όριο να χάσουμε τη σεζόν στη EuroLeague»

Μεσίνα: «Είμαστε στο όριο να χάσουμε τη σεζόν στη EuroLeague»

Μεσίνα: «Είμαστε στο όριο να χάσουμε τη σεζόν στη EuroLeague»
Ο Έτορε Μεσίνα είδε την Αρμάνι Μιλάνο να χάνει για 6ο συνεχόμενο ματς και τόνισε ότι η σεζόν της ιταλικής ομάδας στη EuroLeague βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε... κόκκινο συναγερμό. Και ο Έτορε Μεσίνα αισθάνεται σαν να διανύει τα τελευταία του μέτρα στον πάγκο της.

Η ιταλική ομάδα μετράει έξι συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Μπαρτσελόνα (74-56), Ρεάλ Μαδρίτης (83-77), Βίρτους Μπολόνια (64-59), Ζαλγκίρις (71-62), Αναντολού Εφές (80-51) και Φενέρμπαχτσε (82-72).

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η EuroLeague δεν θα μας περιμένει. Δεν μπορούμε να το κρύψουμε, αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε να χάσουμε τη σεζόν», είπε ο Μεσίνα, ο οποίος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του τραυματία Κέβιν Πάνγκος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να μη χάσουμε έδαφος στο ιταλικό πρωτάθλημα (σ.σ.: Το Μιλάνο έχει ρεκόρ 6-1), την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τον Μπάρον, ίσως τη μεθεπόμενη να επιστρέψει και ο Τονούτ».

@Photo credits: euroleague