Λαρεντζάκης: «Κάναμε κακές επιλογές και λάθη στην άμυνα, επιτρέποντας στην Μακάμπι να επιστρέψει»

Newsroom
Λαρεντζάκης: «Κάναμε κακές επιλογές και λάθη στην άμυνα, επιτρέποντας στην Μακάμπι να επιστρέψει»
Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής και από το Τελ Αβίβ, με την Μακάμπι να επικρατεί τελικά 90-84 στην 9η αγωνιστική της EuroLeague, παρά την εμφάνιση καριέρας του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πέτυχε 21 πόντους και στάθηκε στα λάθη αλλά και τις κακές επιλογές των «ερυθρολεύκων» στα κρίσιμα σημεία.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Εμείς στο φινάλε δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους, χάσαμε κάποια καλάθια, δεχτήκαμε μερικούς πόντους στο transition. Αυτό είναι το μπάσκετ, η Μακάμπι επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο και επικράτησε».

Για το αν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός: «Δε νομίζω να έπαιξε ρόλο η έδρα, είναι δύσκολη ατμόσφαιρα αλλά δεν έπαιξε ρόλο. Κάναμε κάποιες κακές επιλογές και στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και κατάφερε να επιστρέψει».

Για το αν υπήρχε θέμα κούρασης στο φινάλε: «Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Όταν είναι το ματς τόσο κοντά υπάρχει και το ένστικτο της επιβίωσης. Κάποια άστοχα σουτ δικά μας και κάποια καλάθια που πέτυχαν στο τρίλεπτο αυτό, έτσι χάθηκε το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME