Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Στα αποδυτήρια ο Γκριγκόνις με πρόβλημα τραυματισμού

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Στα αποδυτήρια ο Γκριγκόνις με πρόβλημα τραυματισμού
Ο Μάριους Γκριγκόνις αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό.

Σε μία ανύποπτη στιγμή, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της 2ης περιόδου στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, ο Μάριους Γκριγκόνις αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Ήταν σε μία προσπάθεια να αμυνθεί πάνω σε ένα μπάσιμο του Νικ Καλάθη. Ο Λιθουανός γκαρντ πήδηξε για να κόψει τον διεθνή Έλληνα, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά μόλις προσγειώθηκε στο παρκέ, έδειχνε να πονάει, πιάνοντας τη μέση του.

Επιχείρησε να περπατήσει, αλλά ζήτησε άμεσα αλλαγή και μάλιστα κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια. Ο Γκριγκόνις δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, ενώ το Σάββατο, με την επιστροφή της ομάδας θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.