Ολυμπιακός - Παρτίζαν: Μέσα και ο Παπαπέτρου για τους Σέρβους

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός - Παρτίζαν: Μέσα και ο Παπαπέτρου για τους Σέρβους
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτίζαν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτίζαν (21:00 live στο Gazzetta) στην 7η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει έναν λιγότερο... πονοκέφαλο, μιας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε ανεβάσει πυρετό το πρωί της Πέμπτης, αλλά τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στα 20 λεπτά που αγωνίζεται μέσο όρο με την Παρτίζαν, ο Παπαπέτρου σκοράρει 3.2 πόντους, μαζεύει 2.7 ριμπάουντ και μοιράζει 0.8 ασίστ.

Θυμίζουμε πάντως πως οι Σέρβοι έχουν αρκετά θέματα, καθώς πέραν από την απουσία των διεθνών, στο Φάληρο δεν έχει ταξιδέψει ούτε ο Ντόντε Έξουμ, οπότε αναγκαστικά θα αγωνιστούν με σύνολο εννέα παικτών.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.