Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ο Οκτώβριος δεν έχει βγει ακόμα»

Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ο Οκτώβριος δεν έχει βγει ακόμα»
O Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη Μονακό, ενώ τόνισε ότι ακόμα είναι νωρίς για τις συνεχόμενες αναφορές στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κώστας Παπανικολάου ακολούθησε το... δόγμα που εφάρμοσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Εκτός από τη Μονακό, την αντίπαλο του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (27/10, 19:45), αναφέρθηκε και στην κατάσταση της ομάδας του.

«Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα», είπε ο κάπτεν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

Για το ματς κόντρα στη Μονακό: «Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Κέρδισε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού (4-0 στη EuroLeague και 3-0 στην Basket League) και την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι».

@Photo credits: INTIME