Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ο Οκτώβριος δεν έχει βγει ακόμα»

Παπανικολάου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά ο Οκτώβριος δεν έχει βγει ακόμα»
O Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη Μονακό, ενώ τόνισε ότι ακόμα είναι νωρίς για τις συνεχόμενες αναφορές στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κώστας Παπανικολάου ακολούθησε το... δόγμα που εφάρμοσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Εκτός από τη Μονακό, την αντίπαλο του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (27/10, 19:45), αναφέρθηκε και στην κατάσταση της ομάδας του.

«Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα», είπε ο κάπτεν του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

Για το ματς κόντρα στη Μονακό: «Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Κέρδισε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού (4-0 στη EuroLeague και 3-0 στην Basket League) και την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.