Ράντονιτς: «Μιλήσαμε με τη διοίκηση και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με τον Μπέικον»

Γιώργος Κούβαρης
Ράντονιτς: «Μιλήσαμε με τη διοίκηση και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με τον Μπέικον»
Στην απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον στάθηκε μεταξύ άλλων ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Μονακό.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στην Μονακό για τη νίκη. Στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, κάναμε πολλά λάθη, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα και είχαμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε. Όμως το ματς κρίθηκε στα μικρά πράγματα, όπως κάποια ριμπάουντ, κάποια χαμένα σουτ και 1-2 κατοχές έκριναν τον τελικό νικητή. Η εικόνα μας ήταν διαφορετική από αυτή στο Βερολίνο. Ευχαριστούμε στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

Και συνέχισε: «Παίξαμε τρία κλειστά ματς στην Euroleague, εκ των οποίων κερδίσαμε το ένα και χάσαμε τα άλλα δύο. Όπως είχα πει και μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ, οι λεπτομέρειες αποφάσισαν για τον τελικό νικητή» ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον:

«Ελπίζω η εικόνα μας να είναι διαφορετική στα επόμενα ματς. Μιλήσαμε πολύ με την διοίκηση και το σταφ και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με τον Μπέικον ο οποίος είναι πολύ καλή προσθήκη και ελπίζω να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Και κατέληξε μιλώντας για τον Γουόλτερς: «Ελπίζω να μας βοηθήσει την Κυριακή όπου θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Είμαστε έναν μήνα με έναν ποιντ γκαρντ κάτι που είναι πολύ πολύ δύσκολο. Και η συμβολή του θα είναι πολύ σημαντική».

@Photo credits: INTIME