Ολυμπιακός: «Τρελαμένος» ο Βεζένκοβ με το τρίποντο του Λαρεντζάκη: «Τι έβαλε;» (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: «Τρελαμένος» ο Βεζένκοβ με το τρίποντο του Λαρεντζάκη: «Τι έβαλε;» (vid)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς των παικτών στο τέλος του ματς με τη Ρεάλ (87-89), για να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρόν στη Μαδρίτη, κι ο Σάσα Βεζένκοβ έκλεψε την παράταση αγκαλιάζοντας τον Λαρεντζάκη και ρωτώντας «τι έβαλε;»!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη στη «WiZink Center» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (89-87) και φυσικά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σε «τρελή» ευφορία, να συγκεντρώνονται στο κέντρο του γηπέδου για το χαρακτηριστικό «Ολυμπιακός».

Ο MVP του αγώνα Σάσα Βεζένκοβ στα πλάνα που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για να ευχαριστήσει τον κόσμο της, που έδωσε το παρόν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αγκαλιάζει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και φωνάζει «τι έβαλε;», αναφερόμενος στο τρίποντο που πέτυχε ο 29χρονος άσος.

«Καλημέρα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που είναι στο πλευρό μας στην double week! Ανυπομονούμε να «ανταμώσουμε» με όλους στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση με την Μονακό (27/10)!», έγραψε συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στο διαδικτυακό της μήνυμα στα social media με... highlight την στιγμή του Σάσα!

Δείτε την ανάρτηση:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.