Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σλούκα, ήταν ένα κρίσιμο σουτ νίκης»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σλούκα, ήταν ένα κρίσιμο σουτ νίκης»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλη μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας, αυτήν τη φορά απέναντι στη Ρεάλ με 89-87 στη Μαδρίτη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο νικητήριο καλάθι του Κώστα Σλούκα αλλά και στον εκπληκτικό Σάσα Βεζένκοβ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είμαι χαρούμενος για τον Σλούκα, ήταν κρίσιμο σουτ, ένα σουτ νίκης. Αλλά πρέπει να πω πως ήμασταν πραγματικά υπομονετικοί, παρόλο που δεν παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά διεκδικήσαμε τις πιθανότητές μας. Ήταν ένα κλειστό ματς και είχαμε τις απαντήσεις σε ό,τι μας ζήτησε η Ρεάλ. Είχαμε την ευκαιρία με ένα φανταστικό σουτ του Σλούκα και κερδίσαμε.

Είναι μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας, ειδικά αφού έγινε στη Μαδρίτη αλλά πάντοτε λέω πως είναι το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βεζένκοβ είναι ο Βεζένκοβ. Είναι ένας παίκτης που με 1.000 τρόπους μπορεί να σκοράρει, από επιθετικό ριμπάουντ, στο τρανζίσιον, με floater, με τρίποντο, με ντράιβ. Πάντοτε έτσι ήταν αλλά δουλεύει πολύ και για αυτό παίζει έτσι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.