Μπαρτζώκας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (3η αγων., 19/10), μίλησε για την αναμέτρηση με τους φιναλίστ της περσινής σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε το βαθμό δυσκολίας που φέρει η έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους Μαδριλένους, την Τετάρτη (19/10), ωστόσο εξήγησε ότι θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να είναι ανταγωνιστική και «γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της EuroLeague, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές των Μαδριλένων σε σχέση με την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας.

Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

@Photo credits: INTIME