Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς στην Euroleague

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς στην Euroleague

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς στην Euroleague
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι βρίσκονται στην διάθεση τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας ματς της Euroleague.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της ομάδας στην Euroleague τα οποία θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ έως το τέλος της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Η αρχή θα γίνει από το ματς με την Μονακό, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 12 ευρώ, ενώ στο ίδιο επίπεδο τιμών θα είναι και η (μία ακόμα) επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ (αυτή τη φορά με την Παρτίζαν) στις 3/11.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την AS Monaco (21/10, 21.00) καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00.
  • Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (16/10) από τις 14.00 μέχρι τις 16.00 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.