Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Μπέικον: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»
Ο Ντουέιν Μπέικον παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την αποδέσμευσή του από τους Λέικερς και δήλωσε θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντουέιν Μπέικον διεκδίκησε την επιστροφή του στο ΝΒΑ και εντάχθηκε στους Λέικερς λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Ο πρώην παίκτης της Μονακό συμφώνησε με τους Καλιφορνέζους παλεύοντας για μια θέση στο rotation ωστόσο οι Λέικερς τον αποδέσμευσαν το Σάββατο 8/10.

Μιλώντας στο ertsports.gr, ο Μπέικον αναφέρθηκε στην προοπτική του Παναθηναϊκού (σ.σ. η περίπτωσή του είχε έλθει στο προσκήνιο για τους «πράσινους» το καλοκαίρι), τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό»!

Και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω ποιους ακριβώς έχουν στην ομάδα, αλλά ο Πάρις Λι είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πιστεύω πως η ομάδα θα οδηγηθεί με τον σωστό τρόπο και θα κερδίζει παιχνίδια».

Την περσινή σεζόν μέτρησε σε 29 παιχνίδια της EuroLeague 14 πόντους μέσο όρο με 41.9% από το τρίποντο, 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.