Χεζόνια: «Η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη»

Χεζόνια: «Η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη»
Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του ενώ αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάριο Χεζόνια πήρε τα ταλέντα του και μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τσους Ματέο και πανηγυρίζοντας ήδη τον πρώτο τίτλο της σεζόν με την κατάκτηση του Supercopa στον τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κροάτης φόργουορντ ανέφερε σχετικά με τον Παναθηναϊκό και την πρεμιέρα της EuroLeague στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 6/10: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Προέρχεται από την ήττα στο ελληνικό ντέρμπι (σ.σ. αναφέρεται στον τελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό) και το καλοκαίρι υπέγραψε σπουδαίους παίκτες όμως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Αυτή τη φορά, όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, δεν υπάρχει scouting επειδή δεν είναι ξεκάθαρα πολλά πράγματα στην preseason».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσωπικά, κοντρολάρω την πίεση. Βάζω κάποιους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά αυτό που μου αρέσει είναι πως είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, έχουμε την ίδια νοοτροπία».

@Photo credits: EuroLeague