Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει κάτι νέο»

Newsroom
Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει κάτι νέο»
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας ειδική αναφορά στο ΟΑΚΑ και την στήριξη του κόσμου των «πράσινων».

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την κατάκτηση του ισπανικού Supercopa και το καλεντάρι της πρεμιέρας στην EuroLeague στέλνει τους «blancos» στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (6/10).

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Πάμπλο Λάσο και νυν head coach της Ρεάλ, Τσους Ματέο αναφέρθηκε στο ματς, τονίζοντας:

«Κάναμε καλή δουλειά από την αρχή της σεζόν και πλέον κοιτάμε τη διοργάνωση που πάντα ανυπομονούμε να παίξουμε. Η EuroLeague είναι πολύ ελκυστική για εμάς, τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους. Αντιμετωπίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό, με παίκτες που έχουν παίξει στο EuroBasket και έχουν τη θέληση να χτίσουν ένα νέο... έργο στην Αθήνα. Έχουν κάποιους παίκτες που ήταν εκεί ήδη πέρυσι και είναι σημαντικοί όπως ο Παπαγιάννης.

Μάλλον ανυπομονούν να ξεκινήσουν και αυτή την EuroLeague στην έδρα τους. Ξέρουμε πώς παίζουν στο ΟΑΚΑ, που έχουν την στήριξη του κόσμου και την τεράστια αμυντική δραστηριότητα που μπορούν να επιδείξουν σε κάποια σημεία του αγώνα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θεωρείς δεδομένα όταν ταξιδεύεις στην Αθήνα και ένα από αυτά είναι η ανάγκη να είσαι συγκεντρωμένος στο 100% αν θέλεις να παλέψεις για τη νίκη».

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.