Πάντερ: «Είμαι ανοιχτός να παίξω για την εθνική Σερβίας»

Πάντερ: «Είμαι ανοιχτός να παίξω για την εθνική Σερβίας»

Πάντερ: «Είμαι ανοιχτός να παίξω για την εθνική Σερβίας»
Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί μελλοντικά με την εθνική Σερβίας, με δεδομένο μάλιστα ότι διαθέτει σερβικό διαβατήριο.

Ο Κέβιν Πάντερ επιστρέφει φέτος στην EuroLeague με τέταρτη διαφορετική ομάδα αφού μετά τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι Μιλάνο, θα το πράξει με την Παρτίζαν. Ο 29χρονος Αμερικανός περιφερειακός εντάχθηκε προ διετίας στην Παρτίζαν, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποτελώντας μέλος της All-EuroCup Second Team 2022.

Πλέον θα εκτελεί χρέη αρχηγού, αποτελώντας μόλις τον δεύτερο κάπτεν των Σέρβων στα 76 χρόνια ζωής του κλαμπ έπειτα από τον Γάλλο Ζοφρί Λοβέρν και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει με την εθνική ομάδα.

«Έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτή τη χώρα. Ειλικρινά, αγαπώ πολύ τη Σερβία, πήρα διαβατήριο πριν από λίγο καιρό. Άκουσα κι εγώ κάποιες εικασίες, ότι δηλαδή μπορεί να με καλέσουν. Αν έλθει αυτή η πρόσκληση από τη σερβική ομοσπονδία, είμαι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο! Φυσικά, θα περιόριζε τον ελεύθερο χρόνο μου αλλά είναι μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή» εξήγησε στην Večernje novosti.

@Photo credits: ABA Liga