Μονακό: Στα 20.7 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ των Μονεγάσκων!

Μονακό: Στα 20.7 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ των Μονεγάσκων!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μονακό: Στα 20.7 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ των Μονεγάσκων!
Η γαλλική λίγκα δημοσίευσε τα μπάτζετ των 18 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η Μονακό φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας αφήνοντας δεύτερη τη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ.

Η Μονακό έφτασε πέρσι στο σημείο να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 στο Game 5 της προημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό και οι κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι επιβεβαιώνουν ότι οι Μονεγάσκοι έχουν υψηλές βλέψεις και φέτος.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς υπέγραψε τους Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ, Τζον Μπράουν, Έντριεν Μοερμάν και Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ ενώ κράτησαν στο Πριγκιπάτο τους Μάικ Τζέιμς, Άλφα Ντιαλό, Ντόντα Χολ και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Σύμφωνα, λοιπόν με τα δεδομένα που παρουσίασε η γαλλική λίγκα, το μπάτζετ της Μονακό εκτοξεύτηκε στα 20.7 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξησηκατά 47% σε σχέση με πέρσι (14.1 εκατομμύρια)! Από αυτά, τα 10.8 εκατομμύρια αφορούν στα συμβόλαιο των παικτών.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Βιλερμπάν με 15.7 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση μόλις 5% σε σχέση με πέρσι (15 εκατομμύρια). Τα 4.2 αφορούν στα συμβόλαια των παικτών του Τι Τζέι Πάρκερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.