Παναθηναϊκός - Εφές: Tι ειχε πει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στον Γιώργο Παπαγιάννη (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός - Εφές: Tι ειχε πει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στον Γιώργο Παπαγιάννη (vid)
Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τι του είχε πει ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, πριν από μερικά χρόνια και αφορούσε τον Παναθηναϊκό.

Τα πάντα κινούνται γύρω από τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Στο τουρνουά που φέρει το όνομά του αείμνηστου και εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να μοιραστεί μία ιστορία μαζί του, την οποία δεν είχε αναφέρει στο παρελθόν.

«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε πει "Γιωργάκη, να αγαπάς τον Παναθηναϊκό". "Κύριε Παύλο, θα τον αγαπώ", του απάντησα. Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού», είπε ο διεθνής σέντερ.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την ανάληψη της αρχηγίας στην ομάδα: «Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME