Νέντοβιτς για τον Αστέρα: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε δέκα χρόνια»

Νέντοβιτς για τον Αστέρα: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε δέκα χρόνια»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Νέντοβιτς για τον Αστέρα: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε δέκα χρόνια»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, δηλώνοντας πως νιώθει όπως ένα παιδί που περίμενε 10 χρόνια για να πραγματοποιήσει αυτό που ήθελε. Με το «26» στον Αστέρα, όπως στον Παναθηναϊκό.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Ερυθρός Αστέρας. Μία σχέση αγάπης που καθυστέρησε για 10 χρόνια! Το άδοξο φινάλε του ίδιου του Νέντοβιτς, λόγω τραυματισμού, αλλά και της Σερβίας στο EuroBasket 2022, τον φέρνει μπροστά από την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, τον Ερυθρό Αστέρα.

«Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε 10 χρόνια για να συμβεί αυτό. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι θα αγωνίζομαι για τον Αστέρα. Όταν αγωνιστώ μπροστά απο τους φιλάθλους της ομάδας, όλα θα είναι διαφορετικά», είπε ο Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε και για τον τραυματισμό που τον εμπόδισε να αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Σερβίας στο EuroBasket, εξηγωντας: «Έκανα το πρόγραμμα της αποθεραπείας μου όταν η ομάδα ήταν στην Τουρκία. Θα ξεκινήσω προπονήσεις σε χαλαρό ρύθμο, θα μπορούσα να είχα μπει νωρίτερα, αλλά δεν υπήρχε λόγος, οπότε το διαχειρίστηκα σωστά», τόνισε ο Νέντοβιτς και εξήγησε ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας την 1η Οκτωβρίου κόντρα στην MZT.

Παράλληλα, ο Νέντοβιτς εξήγησε ότι θα διατηρήσει τον αριθμό 26 στη φανέλα του, τον ίδιο που είχε και στον Παναθηναϊκό, αφού το συνήθισε και του αρέσει.

@Photo credits: FIBA