Παρτιζάν: Ο Παπαπέτρου «πάτησε» Βελιγράδι και ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ομπράντοβιτς (vid)

Παρτιζάν: Ο Παπαπέτρου «πάτησε» Βελιγράδι και ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ομπράντοβιτς (vid)

Παρτιζάν: Ο Παπαπέτρου «πάτησε» Βελιγράδι και ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ομπράντοβιτς (vid)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε για πρώτη φορά σε προπόνηση της Παρτιζάν μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα στο Eurobasket. Γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες, συνομίλησε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η Παρτιζάν συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της νεάς σεζόν σε πρωτάθλημα και EuroLeague με τον διεθνή Ιωάννη Παπαπέτρου να ενσωματώνεται στο πρόγραμμα μετά το απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2022.

Έκανε την αναγνωριστική συνάντηση με τους συμπαίκτες του, μίλησε με τον Σέρβο τεχνικό και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας.

«Είμαι πολύ καλά! Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που θα ξεκινήσω να δουλεύω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος... Η φιλοδοξία μας θα πρέπει να είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να κοιτάμε ή να μιλάμε για στόχους πριν ακόμη γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και δεν χτίσουμε τη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε. Γνώρισα ήδη μερικούς, τον Ομπράντοβιτς και ανυπομονώ να ξεκινήσω» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα φόργουορντ.

Ενώ σχολίασε και την έκβαση του Eurobasket με την Εθνική ομάδα: «Ήταν άτυχο για μας. Χάσαμε ένα παιχνίδι και βγήκαμε εκτός τουρνουά. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και σπουδαία ομάδα. Αυτά συμβαίνουν στα αθλήματα και σε παιχνίδια νοκ άουτ και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά».

Δείτε το βίντεο από την πρώτη παρουσία του Παπαπέτρου στις προπονήσεις της Παρτιζάν:

@Photo credits: YouTube/ BC Partizan TV

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.