Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με νέα πρόσωπα

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με νέα πρόσωπα

Newsroom
Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με νέα πρόσωπα
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε, με τις μεταγραφές να... παρουσιάζονται στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε πέρυσι (νταμπλ στην Ελλάδα, Final 4 στη Euroleague) και με αυτό το σκεπτικό έγιναν οι προσθήκες για τη σεζόν που έρχεται. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και οι παίκτες έκαναν ασκήσεις στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Τη δουλειά ξεκίνησαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το ερυθρόλευκο κλίμα. Αϊζάια Κάνααν, Τζόελ Μπολομπόι, Άλεκ Πίτερς, Ταρίκ Μπλακ και Τζορτζ Πάπας προπονήθηκαν και θέλουν να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέα σεζόν. ενώ οι «παλιοί», Τόμας Γουόκαπ και Σακιέλ ΜακΚίσικ, ανέλαβαν να τους δείξουν τα… κατατόπια. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνεις παίκτες που βρίσκονται με τις χώρες του για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου, αλλά και της τελικής φάσης του Eurobasket.

Δείτε το video που δημοσίευσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ

ιιλ

v

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.