Φενέρμπαχτσε: Είπε «αντίο» μετά από μία επταετία ο Ντίξον

Φενέρμπαχτσε: Είπε «αντίο» μετά από μία επταετία ο Ντίξον

Newsroom
Φενέρμπαχτσε: Είπε «αντίο» μετά από μία επταετία ο Ντίξον
Φενέρμπαχτσε και Μπόμπι Ντίξον δε θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, με τον τελευταίο που είχε ρόλο αναπτυξιακού προπονητή την περασμένη σεζόν να λέει το αντίο για προσωπικούς λόγους.

Μία ζωή στην Φενέρμπαχτσε έχει περάσει ο Μπόμπι Ντίξον. Από το 2015 ως παίκτης και πέρσι, αφότου κρέμασε τα παπούτσια του, ως αναπτυξιακός προπονητής, αλλά και με θέση στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ο πολιτογραφημένος Τούρκος, Ντίξον ή κατά τους γείτονες Μοχάμεντ Άλι, είπε το αντίο του στην Φενέρ.

Οι λόγοι του διαζυγίου, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου, είναι προσωπικοί, με τον ίδιο να αποχαιρετά τον κόσμο με ένα μήνυμα στο twitter.

«Γεια σε όλους. Πέρασα τα πιο ξεχωριστά χρώματα της καριέρας μου με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη σεζόν συμμετείχα με έναν διαφορετικό ρόλο ως μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε, αλλά αυτήν τη στιγμή πρέπει να είμαι στην Αμερική για προσωπικούς λόγους. Η καρδιά μου είναι πάντα μαζί σας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα τη νέα σεζόν» ήταν τα λόγια του Ντίξον, που μετά από μία επταετία στην Κωνσταντινούπολη θα δει τους δρόμους του με την Φενέρ να χωρίζουν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.