Πολονάρα: «Πως γίνεται να αρνηθείς τους Αταμάν-Μίτσιτς-Λάρκιν;»

Πολονάρα: «Πως γίνεται να αρνηθείς τους Αταμάν-Μίτσιτς-Λάρκιν;»

Νίκος Καρφής
Πολονάρα: «Πως γίνεται να αρνηθείς τους Αταμάν-Μίτσιτς-Λάρκιν;»
Ο Ακίλε Πολονάρα εξήγησε τον λόγο που διάλεξε την Εφές

Η Εφές θα ψάξει ένα φοβερό three-peat στη Euroleague τη σεζόν που έρχεται και σε αυτό θα παλέψει να βοηθήσει και το νέο της απόκτημα, Ακίλε Πολονάρα. Ο Ιταλός ψηλός μίλησε στην Corriere Dello Sport και στάθηκε στον λόγο που επέλεξε τους Τούρκους, ενώ αποκάλυψε και ότι ήταν κοντά στη Βίρτους.

«Όταν ο Αταμάν με πήρε τηλέφωνο και σε άπταιστα ιταλικά μου εξήγησε γιατί με θέλει στην Εφές για να υπερασπιστεί τον τίτλο της Euroleague, μου ήταν πολύ δύσκόλο να αρνηθώ. Ήμουν κοντά στο να κλείσω στην Βίρτους, όμως το γεγονός πως θα μπορούσα να γίνω συμπαίκτης με τους Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν... διέλυσε όλες τις αμφιβολίες μου. Τώρα το μυαλό μου είναι στο Eurobasket με την Ιταλία», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Φενέρ και της Μπασκόνια.

Τη σεζόν που πέρασε στη EuroLeague μέτρησε 7.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, ενώ φέτος θέλει να επιστρέψει στα παλιά του standards.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.