Μάικ Τζέιμς: Συμπεριέλαβε τον εαυτό του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague

Μάικ Τζέιμς: Συμπεριέλαβε τον εαυτό του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague

Newsroom
Μάικ Τζέιμς: Συμπεριέλαβε τον εαυτό του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague
Το δικό του Top-5 σε NBA και EuroLeague έδωσε ο Μάικ Τζέιμς στο podcast του Σακίλ ΜακΚίσικ, τοποθετώντας τον εαυτό του μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μάικ Τζέιμς στο podcast του Σακίλ ΜακΚίσικ «Player's Choice». Αφού αναφέρθηκαν στον Κέβιν Ντουράντ, που του είχε αποκαλύψει τη σιγουριά του για τον αποκλεισμό των Μπρούκλιν Νετς από τα playoffs του ΝΒΑ, ο Τζέιμς έδωσε το δικό του Top-5 σε EuroLeague και ΝΒΑ.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παρκέ, ο σούπερ σταρ της Μονακό τοποθέτησε και τον εαυτό του στους καλύτερους πέντε. «Πιστεύω πως όσο ψηλά και αν μπει ο πήχης της καλύτερης πεντάδας, ανήκω σε αυτήν, αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ, ο Μίροτιτς, ο Λάρκιν, ο Κλάιμπερν και ο Μίτσιτς είμαστε οι καλύτεροι πέντε στην EuroLeague. Αν δε βάλω τον εαυτό μου είναι λίγο δύσκολο, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω και διεκδικούν τη θέση».

Για το ΝΒΑ τα πράγματα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα σύμφωνα με τον Μάικ, αφού μέχρι και με τον Ντουράντ, καλό του φίλο από το πέρασμά του στους Νετς. Ο Τζέιμς διάλεξε τους Ντουράντ, Τζέιμς, Εμπίντ, Ντόντσιτς και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Σλοβένο να μπαίνει τελευταία στιγμή στη λίστα του, προσπερνώντας τους Κάρι και Γιόκιτς.

Η εξήγηση που έδωσε όσον αφορά τον Κάρι, είναι πως η παραπάνω πεντάδα θα παίξει έτσι ακριβώς όπως είναι σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου, ενώ ο Στεφ όσο σπουδαίος και αν είναι και παρά το... δολοφονικό του ένστικτο, στο μπάσκετ των Γουόριορς πιάνει το πικ του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.