Μπέντιλ: «Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μαζί με τον Νέντοβιτς»

Μπέντιλ: «Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μαζί με τον Νέντοβιτς»
Ο Μπεν Μπέντιλ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και μιλώντας σε σερβικά μέσα θυμήθηκε τη χρονιά που ήταν συμπαίκτες με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και... αντίπαλος του Χασάν Μάρτιν.

Δύο... όχι και τόσο παλιούς γνώριμους θα βρει στο Βελιγράδι ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος μετά τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει στα παρκέ της EuroLeague, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Γκανέζος πάουερ φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην «Mozzart Sport» όπου αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Νεμάνια Νέντοβις, τον οποίο θα συναντήσει ξανά επί σερβικού εδάφους όπως και στον Χασάν Μάρτιν, τον οποίος είχε αντιμετωπίσει τη σεζόν 2020-21 στην EuroLeague και δη στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Έπαιξα με τον Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικός τύπος και μπασκετμπολίστας. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μαζί του. Επίσης έπαιξα εναντίον του Χασάν Μάρτιν στο κολέγιο και υπάρχει μια... αντιπαλότητα μεταξύ μας. Επίσης, όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, εκείνος έπαιζε στον Ολυμπιακό, όμως τώρα θα είμαστε συμπαίκτες. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλα τα παιδιά, να είμαι μέρος του προγράμματος και να ετοιμαστώ για πόλεμο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπέντιλ, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τα ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα-Παρτίζαν:

«Όποιος γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τότε ξέρει και για την αντιπαλότητα που υπάρχει στα ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν. Η ατμόσφαιρα είναι τρελή και ηλεκτρισμένη κάθε φορά που συναντιούνται οι δύο ομάδες και ανυπομονώ να είμαι μέρος της. Είναι το παν για έναν μπασκετμπολίστα να παίζει σε τέτοια ντέρμπι» ενώ είπε για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να παλέψω και να βοηθήσω την ομάδα να διατηρήσει τα σκήπτρα. Στόχος μου, όπως και του συλλόγου, είναι να κερδίζω τρόπαια, αλλά και να προοδεύω. Να συνεχίσω να μεγαλώνω ως άτομο. Έχω νοοτροπία νικητή και θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα και να είμαι ανταγωνιστικός»