Ρεάλ Μαδρίτης: Κλεισμένο το ρόστερ της Ρεαλ εκτός και αν προκύψει κάτι με Καμπάτσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλεισμένο το ρόστερ της Ρεαλ εκτός και αν προκύψει κάτι με Καμπάτσο

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Κλεισμένο το ρόστερ της Ρεαλ εκτός και αν προκύψει κάτι με Καμπάτσο
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει το ρόστερ της για την ερχόμενη σεζόν, αν και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αυτό θα αλλάξει μόνο στην περίπτωση που προκύψει θέμα με τον Φακούντο Καμπάτσο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει το ρόστερ της για την σεζόν 2022/23! Μοναδικά ερωτηματικά τα οποία ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα αφορούν την πιθανότητα επιστροφής του Φακούντο Καμπάτσο ή να φύγει δανεικός ο Νούνιεζ. Αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει δυναμικό... μπάσιμο με τους τους Ντζάναν Μούσα, Σέρχιο Ροντρίγκες, Μάριο Χεζόνια και Πετρ Κορνελιέ. Έτσι προς το παρόν, το depth chart των Μαδριλένων είναι το εξής:

PG: Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Γιούλ, Γκος, Αλοθέν, Νούνιεζ

SG: Μούσα, Κοζέρ, Αμπάλντε, Ρούντι

SF: Ντεκ, Χεζόνια, Χάνγκα

PF: Γιαμπουσέλ, Κορνελιέ, Ράντολφ (έχει τεθεί νοκ άουτ για την επόμενη σεζόν)

C: Ταβάρες, Πουαριέ, Ντιαγέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AS.com είναι το ρόστερ μπορεί να αλλάξει σε πιθανή επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο. Αυτό έχει ως προϋπόθεση να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, καθώς ο Αργεντίνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Επιπλέον, η Ρεάλ εξετάζει να δώσει δανεικό τον MVP του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20, Χουάν Νούνιεζ, ο οποίος βρίσκεται και στην προεπιλογή του Σκαριόλο ενόψει του Eurobasket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.