«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει πίσω τον Καμπάτσο»!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει πίσω τον Καμπάτσο»!

Newsroom
«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει πίσω τον Καμπάτσο»!
Ο Φακούντο Καμπάτσο σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του στο ΝΒΑ όμως η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να παλέψει για την επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στο WiZink Center.

Ο Καμπάτσο συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για τους Παναμερικανούς Αγώνες που φέτος θα διεξαχθούν στη Βραζιλία το διάστημα 2-11 Σεπτεμβρίου ενώ προτεραιότητα για τον βραχύσωμο γκαρντ αποτελεί η παραμονή στο ΝΒΑ.

Ο Καμπάτσο μέτρησε πέρσι 5.1 πόντους, 3.4 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ σε 65 συμμετοχές με τους Νάγκετς και σύμφωνα με το ραδιόφωνο Cadena Ser, η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τις εξελίξεις, αφού θέλει να τον φέρει πίσω στο WiZink Center.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρεάλ παρακολουθεί τον Καμπάτσο από τον περασμένο Ιανουάριο! Ο Αργεντινός πλέι μέικερ έχει πανηγυρίσει δυο τίτλους EuroLeague, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, δυο Copa del Rey και τέσσερα Supercopa.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.