Νάναλι: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κύριος λόγος για την μεταγραφή μου στην Παρτιζάν»

Νάναλι: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κύριος λόγος για την μεταγραφή μου στην Παρτιζάν»

Νάναλι: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κύριος λόγος για την μεταγραφή μου στην Παρτιζάν»
Ο Τζέιμς Νάναλι μίλησε για τη νέα πρόκληση της Παρτιζάν τονίζοντας πως η... επανασύνδεση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν και ο βασικός λόγος που τον οδήγησε στην Σερβία.

Η Παρτιζάν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην EuroLeague μέσω της wild card και έχει ήδη στελεχώσει το ρόστερ της με δυνατά ονόματα από τα ψηλά ράφια της Ευρώπης.

Ο Τζέιμς Νάναλι ανακοινώθηκε από τους «ασπρόμαυρους» με τους Ντανίλο Άντζουσιτς, Ντάντε Έξουμ και... Ιωάννη Παπαπέτρου και σφράγισε την επανασύνδεσή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπειτα από το 2020 και συνύπαρξή τους στην Φενέρμπαχτσε.

Ο 31χρονος Αμερικανός σε συνέντευξή του στο Telesport και μιλώντας για το νέο σταθμό της καριέρας του, στάθηκε στον κομβικό ρόλο που έπαιξε ο «Ζοτς». Όπως είχε τονίσει και ο Παπαπέτρου λίγο μετά τις υπογραφές με τους Σέρβους.

«Ο Ζέλικο είναι ο κύριος λόγος της μεταγραφής μου στην Παρτιζάν. Είχαμε πάντα εξαιρετική σχέση, γεμάτη σεβασμό, η επικοινωνία μας ήταν εξαιρετική και όταν τα πράγματα είναι σωστά από την αρχή τότε όλα λειτουργούν όπως πρέπει» είπε για τον προπονητή του.

Ενώ, ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι και της Μακάμπι, μίλησε και για τους παίκτες που υπέγραψαν με την ομάδα του Βελιγραδίου, τονίζοντας πως «παρακολούθησα όσα αφορούσαν τις μεταγραφές. Οι προσδοκίες είναι στο maximum, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σπουδαίου παίκτες ήρθαν αυτό το καλοκαίρι, θα αγωνιστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους».