Γουόλτερς, Κάνααν, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός: Σπάνιο βίντεο από την πρώτη τους κόντρα το 2013 (vids)

Γουόλτερς, Κάνααν, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός: Σπάνιο βίντεο από την πρώτη τους κόντρα το 2013 (vids)
Οι Νέιτ Γουόλτερς και Αϊζάια Κάνααν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους τη νέα σεζόν στα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ωστόσο είχαν τεθεί αντίπαλοι και σ' ένα... ντέρμπι για το NCAA πριν από εννέα χρόνια όπου είχαν κλέψει την παράσταση με την εμφάνισή τους!

Πριν από δύο χρόνια ήταν συμπαίκτες στην Ούνικς Καζάν και έπαιζαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη...

Φέτος θα βρεθούν και πάλι στην ίδια πόλη, αλλά θα χρειαστεί να θυμηθούν τον... Φεβρουάριο του 2013, όταν και είχαν τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλοι στο «Regional Special Events Center» του Κεντάκι για την αναμέτρηση του Murray State όπου αγωνιζόταν ο Αϊζάια Κάνααν απέναντι στο South Dakota State όπου βασικός point guard ήταν ο Νέιτ Γουόλτερς.

Οι δύο Αμερικανοί πήραν το χρίσμα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα προκειμένου να «γεμίσουν» τις περιφέρειες των «αιωνίων» και να αποκτήσουν τον δικό τους ρόλο τη νέα σεζόν. Αν μη τι άλλο στα μεταξύ τους ντέρμπι θα έχουν τη δυνατότητα να... θυμηθούν τα παλιά και πιο συγκεκριμένα εκείνο το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2013, όταν και είχαν πρωταγωνιστήσει για λογαριασμό των ομάδων τους.

Νικητής είχε αναδειχθεί ο Αϊζάια Κάνααν καθώς το Murray State είχε επικρατήσει του South Dakota State με 73-62. Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί 35 λεπτά και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του έχοντας 22 πόντους με 3/5 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 1/1 βολή, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ και 3 λάθη. Εξίσου σημαντικός ήταν και ο Νέιτ Γουόλτερς για τους «JackRabbits» ο οποίος είχε μείνει 39 λεπτά στο παρκέ και είχε σημειώσει 18 πόντους με 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από εκείνο το βράδυ στο βίντεο που εξασφάλισε το Gazzetta και το οποίο ακολουθεί.