Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον Κρις Σίνγκλετον

Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον Κρις Σίνγκλετον

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον Κρις Σίνγκλετον
Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να δυναμώσει την γραμμή των ψηλών του, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να ενισχύσει την θέση «4» και για τον λόγο αυτό έχει ρίξει τα ραντάρ του στον Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έχει χωρίσει τους δρόμους του με την back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzartsport, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας.

Η ομάδα από το Βελιγράδι, που ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/07) και τον φόργουορντ Ντάλιμπορ Ίλιτς, επιθυμεί να ντύσει στα χρώματά της τον Σίνγκλετον και να τον εντάξει σε ένα ρόστερ όπου βρίσκονται ήδη Νεμάνια Νέντοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Τζον Χόλλαντ και Ίλιτς ως τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά της αποκτήματα.

Ο 32χρονος φόργουορντ την περασμένη σεζόν στην Euroleague μέτρησε 3.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ φτάνοντας μέχρι και το τέλος... του δρόμου με την κατάκτηση του τίτλου για μία ακόμη χρονιά με τους Τούρκους, σε ένα Final 4 που διεξάχθηκε στην ίδια πόλη με την πιθανή μελλοντική ομάδα του.