Τσόβιτς για Ράντονιτς: «Ρωτήστε τον ίδιο γιατί έφυγε»

Τσόβιτς για Ράντονιτς: «Ρωτήστε τον ίδιο γιατί έφυγε»
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να τον περιμένουν όλο τον Ιούλιο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκλεισε τον κύκλο του στον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από δυο θητείες (2013-17, 2020-22) και 15 τρόπαια, καθιερώνοντας τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στην EuroLeague και αποχωρώντας για τον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοξενήθηκε στο Sportal, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ράντονιτς.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Μαυροβούνιου προπονητή, τονίζοντας: «Δεν είναι δικό μου θέμα, ρωτήστε τον ίδιο. Ό,τι ξεκινάει, κάποια στιγμή τελειώνει. Ήλθε η περίοδος που το συμβόλαιό του έληξε και χώρισαν οι δρόμοι μας. Δεν θέλαμε να περιμένουμε όλο τον Ιούλιο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει χαλάσει κάτι στις σχέσεις μας. Κάθε άνδρας έχει το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη έπειτα από 2-3 εβδομάδες. Δεν έγινε κάτι. Λυπάμαι που δεν θα σας δώσω άσχημα νέα».