Τσόβιτς για Ράντονιτς: «Ρωτήστε τον ίδιο γιατί έφυγε»

Τσόβιτς για Ράντονιτς: «Ρωτήστε τον ίδιο γιατί έφυγε»
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς για τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να τον περιμένουν όλο τον Ιούλιο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκλεισε τον κύκλο του στον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από δυο θητείες (2013-17, 2020-22) και 15 τρόπαια, καθιερώνοντας τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στην EuroLeague και αποχωρώντας για τον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοξενήθηκε στο Sportal, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ράντονιτς.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Μαυροβούνιου προπονητή, τονίζοντας: «Δεν είναι δικό μου θέμα, ρωτήστε τον ίδιο. Ό,τι ξεκινάει, κάποια στιγμή τελειώνει. Ήλθε η περίοδος που το συμβόλαιό του έληξε και χώρισαν οι δρόμοι μας. Δεν θέλαμε να περιμένουμε όλο τον Ιούλιο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει χαλάσει κάτι στις σχέσεις μας. Κάθε άνδρας έχει το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη έπειτα από 2-3 εβδομάδες. Δεν έγινε κάτι. Λυπάμαι που δεν θα σας δώσω άσχημα νέα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.