Ο Ερυθρός Αστέρας φέρνει στο Βελιγράδι τον Σαμπάζ Νέιπιερ (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας φέρνει στο Βελιγράδι τον Σαμπάζ Νέιπιερ (vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας φέρνει στο Βελιγράδι τον Σαμπάζ Νέιπιερ (vid)
Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να ολοκληρώσει την υπέρβαση με την απόκτηση του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος θα γεμίσει την περιφέρεια των Σέρβων κουβαλώντας εμπειρία 354 αγώνων στο ΝΒΑ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη ανακοινώσει τις συμφωνίες με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, τον Χασάν Μάρτιν και τον Τζον Χόλαντ και ενώ ο Σαμπάζ Νέιπιερ αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα, λοιπόν με το telesport.rs, ο 30χρονος πόιντ γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα για μονοετές συμβόλαιο. Ο Νέιπιερ τραυματίστηκε πέρσι στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, δίχως να καταφέρει να βοηθήσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το 2014 έγινε πικ στο νούμερο 24 του Draft από τους Σάρλοτ Χόρνετς ενώ έχει σημειώσει 7.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 354 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Χιτ, Μάτζικ, Μπλέιζερς, Νετς, Τίμπεργουλβς και Ουίζαρντς.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.