Μπαρτσελόνα: Επίσημα δικός της και ο Νίκολα Κάλινιτς

Μπαρτσελόνα: Επίσημα δικός της και ο Νίκολα Κάλινιτς

Μπαρτσελόνα: Επίσημα δικός της και ο Νίκολα Κάλινιτς
Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι για τις επόμενες δύο σεζόν ο Νίκολα Κάλινιτς, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του ως... Superman!

Ήταν κοινό μυστικό πως ο Νίκολα Κάλινιτς ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αυτό πρόκειται να συμβεί, αφού κανείς τελικά δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο για τον «Superman», όπως τον παρουσίασε στο twitter. Ο Σέρβος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Μπαρτσελόνα, αφού από την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε η λύση με τα δικαιώματά του, τα οποία βρισκόταν στην κατοχή της Βαλένθια.

Οι «πορτοκαλί» θα λάβουν ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, με τον ίδιο τον Κάλινιτς να απορρίπτει προτάσεις πολύ καλύτερες οικονομικά, ούτως ώστε να ικανοποιήσει την επιθυμία του και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Έτσι ο Κάλινιτς θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, μετά τους δύο Τσέχους, Βέσελι και Σατοράνσκι αλλά και τον Όσκαρ Ντα Σίλβα που ήρθε από την Άλμπα. Την περασμένη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα ο 31χρονος είχε 12.9 πόντους, 3.9 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ στην EuroLeague.