Αντιπρόεδρος ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε εκκρεμότητες με τον Μπολομπόι και θα τις λύσουμε στα δικαστήρια»

Newsroom
Αντιπρόεδρος ΤΣΣΚΑ: «Έχουμε εκκρεμότητες με τον Μπολομπόι και θα τις λύσουμε στα δικαστήρια»
Τζόελ Μπολομπόι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζουν να έχουν διαφορές που θα λύσουν στα δικαστήρια, όπως αναφέρει η αντιπρόεδρος των Ρώσων, Νατάλια Φουραέβα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Τζόελ Μπολομπόι, ωστόσο οι εκκρεμότητές του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένουν, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται ως τα δικαστήρια, όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στα ρωσικά μέσα η Νατάλια Φουραέβα, αντιπρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Μπολομπόι είχε αρνηθεί να επιστρέψει στη Μόσχα μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τον Βατούτιν να του απαντά από τότε πως οι διαφορές θα λυθούν δικαστικά, αφού η ΤΣΣΚΑ τον κατηγορούσε για αθέτηση συμβολαίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και παρέμεινε και η Φουραέβα, διευκρινίζοντας όμως πως ο παίκτης πήγε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις της Νατάλια Φουραέβα

«Υπάρχουν κανονισμοί της FIBA, κάτω από τους οποίους δρουν όλες οι ομάδες. Αν κάποιος δεν έχει ενεργό συμβόλαιο με μία ομάδα, μπορεί να πάει όπου θέλει. Και η συνεργασία μας με τον Μπολομπόι έληξε το καλοκαίρι. Φυσικά, έχουμε εκκρεμότητες με τον παίκτη από πριν λήξει η συμφωνία μας και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στα δικαστήρια. Αλλά δεν μπορούσαμε να μπούμε εμπόδιο στην μετακίνησή του. Ο μόνος λόγος θα ήταν ένα ενεργό συμβόλαιο. Και αυτό δεν υπάρχει πλέον με εμάς».