Απάντηση Βατούτιν σε Μπολομπόι: «Στα δικαστήρια θα λύσουμε τις διαφορές μας»

Απάντηση Βατούτιν σε Μπολομπόι: «Στα δικαστήρια θα λύσουμε τις διαφορές μας»

Newsroom
Απάντηση Βατούτιν σε Μπολομπόι: «Στα δικαστήρια θα λύσουμε τις διαφορές μας»

bet365

Ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε στον Τζοέλ Μπολομπόι για τις δηλώσεις του, αναφέροντας πως οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά.

Ο Τζόελ Μπολομπόι προχώρησε νωρίτερα σε ανάρτηση στην οποία έριχνε.. τα βέλη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αρνούμενος να επιστρέψει στην ομάδα και λέγοντας πως οι Ρώσοι απειλούν τους παίκτες τους. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν απάντησε σε όλα αυτά και ανέφερε πως οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ρωσικής ομάδας

«Αγαπητέ Τζοέλ. Αν και έχουμε να σε δούμε αρκετό καιρό - τον Φεβρουάριο έφυγες πολύ γρήγορα και δεν είπες καν αντίο - είμαι χαρούμενος που λάβαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα και ότι είσαι καλά. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για το αργοπορημένο πασχαλιάτικο δώρο σου, το εκτιμούμε πραγματικά.

Αναφέρομαι στη δημοσιοποίηση μέσω των social media της επίσημης επικοινωνίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον μάνατζέρ σου. Όσο εσύ απολαμβάνεις τις διακοπές σου, απλώς ξέχασες ότι έχεις υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας και ακόμη είναι σε ισχύ το συμβόλαιό σου, αλλά έκανες δηλώσεις δυσφημίζοντας τον σύλλογο. Εκτός από την αποχώρησή σου που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου σου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα