Μπαρτσελόνα: Σατοράνσκι τετραετίας στους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα: Σατοράνσκι τετραετίας στους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα: Σατοράνσκι τετραετίας στους Καταλανούς
Μετά από έξι χρόνια, ο Τόμας Σατοράνσκι επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Σατοράνσκι (201εκ,), για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Ο Τσέχος γκαρντ έχει φορέσει ξανά τη φανέλα των Καταλανών από το 2014 έως το 2016, ενώ μετά την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε σε Γουίζαρντς, Μπουλς, Πέλικανς και Σπερς.

Η επιστροφή του 30χρονου γκαρντ έμοιαζε με κοινό μυστικό, αφού εδώ και αρκετό καιρό η φημολογία ήταν έντονη, ενώ την ίδια στιγμή ο Τσέχος εμφανίστηκε να τρώει μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε εστιατόρια της Βαρκελώνης.

Η απόκτηση του Σατοράνσκι είναι στο πλαίσιο της ανανέωσης της γραμμής των περιφερειακών της ομάδας, ανάμεσά τους και ο Νικ Καλάθη, του οποίου το μέλλον στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Με την Μπαρτσελόνα ο Σατοράνσκι μέτρησε 150 συμμετοχές, σε Liga Endesa, EuroLeague, Κύπελλο, Σούπερ Καπ και Καταλανική Λίγκα. Η τροπαιοθήκη του έχει 1 Σούπερ Καπ και δύο Καταλανικές Λίγκες.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.