Ολυμπιακός: «Σφήνα» της Φενέρμπαχτσε για Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: «Σφήνα» της Φενέρμπαχτσε για Ντόρσεϊ
Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ κρατάει στο «stand by» τον Ολυμπιακό για τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που έχει μπει... δυναμικά στον χορό για την απόκτησή του και η Φενέρμπαχτσε!

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όπως είχε γράψει και το Gazzetta οι «ερυθρόλευκοι» ασκούσαν «στενό πρέσινγκ» στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένο.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει την πρότασή τους και περίμεναν την απάντησή του. Μόνο που στο «παιχνίδι» τη διεκδίκησης του ρόστερ μπήκε και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και έχοντας καταθέσει καλύτερη προσφορά από αυτήν του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής ο Ντόρσεϊ δεν έχει πάρει την απόφασή του όσον αφορά το μέλλον του, κάτι που θα κάνει μαζί με τους γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα στις Η.Π.Α. Μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα και την καλή του εμφάνιση στη νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, ο 26χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Αμερική όπου θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά προκειμένου να επιλέξει την ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου.