Μαντάρ: Δεν θα δοκιμαστεί στο Summer League και παραμένει στο πλευρό του Ομπράντοβιτς

Μαντάρ: Δεν θα δοκιμαστεί στο Summer League και παραμένει στο πλευρό του Ομπράντοβιτς
Ο Γιαμ Μαντάρ δεν θα δοκιμάσει την τύχη του στο NBA μέσω του φετινού Summer League παραμένοντας στην Ευρώπη και την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς ενώ οι Μπόστον Σέλτικς εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματά του.

Ο 21χρονος Ισραηλινός κατόρθωσε να ακούσει το όνομά του στο Νο47 του draft pick του 2020 κατορθώνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον των Μπόστον Σέλτικς που τον επέλεξαν. Παρόλα αυτά, η πόρτα του ΝΒΑ δεν έχει ανοίξει ακόμη για εκείνον και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε την σεζόν 2022/23.

Ο Γιαμ Μαντάρ δεν θα διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Κελτών μέσω του Summer League και θα παραμείνει στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του CelticsWire. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα μπροστά με την Παρτιζάν και να περάσει από τα γήπεδα του EuroCup σε αυτά της EuroLeague...

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Σέρβων, μέτρησε 8.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο στα 18 λεπτά που αγωνιζόταν ανά παιχνίδι!