Μπασκόνια: Πλησιάζει ο Σμιτς (vid)

Μπασκόνια: Πλησιάζει ο Σμιτς (vid)

Μπασκόνια: Πλησιάζει ο Σμιτς (vid)
Κοντά στην απόκτηση του Ρόλαντς Σμιτς βρίσκεται η Μπασκόνια σύμφωνα με το Gigantes del Basket.

Η Μπασκόνια επεξεργάζεται εδώ και αρκετές μέρες την περίπτωση του Ρόλαντς Σμιτς, ο οποίος αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Καταλονία.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ (2.07μ.) είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπασκόνια, με βάση το ρεπορτάζ του Gigantes del Basket.

Ο διεθνής Λετονός ψηλός μέτρησε 4.4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ τη σεζόν 2021-22 με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague, σε 36 εμφανίσεις. Είναι εκ των βασικών στόχων των Βάσκων για την θέση «4» και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί σύντομα, αφού οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Στα πρόσφατα playoffs της ACB, ο Σμιτς κατέγραψε κατά μέσο όρο 4.6 πόντους με 47.7% στα σουτ εντός πεδιάς και 2.3 ριμπάουντ ανά 14.8' συμμετοχής, σε 10 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.