Βαλένθια: «Κοντά σε Κρις Τζόουνς»

Βαλένθια: «Κοντά σε Κρις Τζόουνς»

Newsroom
Βαλένθια: «Κοντά σε Κρις Τζόουνς»
Η Βαλένθια ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη της κίνηση ενόψει της νέας σεζόν καθώς φέρεται να είναι κοντά στον Κρις Τζόουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός τη φετινή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Βιλερμπάν, με αποτέλεσμα να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της EuroLeague.

Μία από αυτές είναι η Βαλένθια, η οποία απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μέσω της μίας (εκ των δύο) wild card.

Η πρώτη κίνηση των Ισπανών φέρεται να είναι ο Κρις Τζόουνς, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Λιόν προκειμένου να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ισπανικό encestando, η Βαλένθια έχει κάνει ήδη πρόταση στον Αμερικανό και μάλιστα είναι κοντά στο να τον αποκτήσει. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 13 πόντους και 3.6 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.