Μπάγερν Μονάχου: «Αντίο» σε Τζέντοβιτς μετά από εννέα χρόνια

Μπάγερν Μονάχου: «Αντίο» σε Τζέντοβιτς μετά από εννέα χρόνια

Μπάγερν Μονάχου: «Αντίο» σε Τζέντοβιτς μετά από εννέα χρόνια
Έπειτα από εννέα χρόνια, 115 αγώνες στην Euroleague και πέντε εγχώριους τίτλους, ο αρχηγός Νιχάντ Τζέντοβιτς αποτελεί επίσημα παρελθόν από τη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε επίσημα το «αντίο» της στον «κάπτεν» Νιχάντ Τζέντοβιτς, ο οποίος βρισκόταν αδιάκοπα στην ομάδα από το 2013. Ο 32χρονος φόργουορντ αποχωρεί από την Βαυαρία έχοντας πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα (2014, 2018, 2019) και δύο κύπελλα (2013, 2018) κατά την πολυετή θητεία του στον σύλλογο, ενώ σε επίπεδο Euroleague «έγραψε» 115 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν, συν άλλες 45 στο EuroCup.

«Το να φοράω τη φανέλα της Μπάγερν ήταν πάντα το καλύτερο συναίσθημα για μένα - και θα κρατήσω αυτό το συναίσθημα φεύγοντας», δήλωσε Βόσνιος διεθνής μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης του. Έχει αξία να αναφέρουμε πως ο Τζέντοβιτς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα ο ρόλος του να μειωθεί αρκετά φέτος με 1.6 πόντους κι 1.1 ριμπάουντ ανά 9 λεπτά στην Euroleague, σε 18 αγώνες.

Η Μπάγερν είχε αποκτήσει τον Τζέντοβιτς (1.98μ.) σε ηλικία 23 ετών από την Άλμπα Βερολίνου, με τον έμπειρο φόργουορντ να τερματίζει την καριέρα του στην ομάδα με 291 εμφανίσεις στη Bundesliga (7.9π., 2.7ριμπ., 1.5ασ. σε 12 ματς στα εφετινά playοffs).