Μακάμπι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Άλεξ Πόιθρες

Μακάμπι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Άλεξ Πόιθρες

Μακάμπι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Άλεξ Πόιθρες
Η Μακάμπι φέρεται να είναι έτοιμη για την υλοποίηση της πρώτης της μεταγραφής, με τον Άλεξ Πόιθρες να κατευθύνεται προς Τελ Αβίβ.

Το όνομα του Άλεξ Πόιθρες συνδέεται εδώ και καιρό με το ρεπορτάζ της Μακάμπι. Όπως μετέδωσε μάλιστα το ισραηλίτικο ONE, οι δύο πλευρές είναι πλέον κοντά σε συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις του 29χρονου Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ με την «Ομάδα του Λαού» βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με την υπόθεση να οδεύει προς «happy end».

Ο Πόιθρες (2.06μ.) βοήθησε τη Ζενίτ να κατακτήσει πρόσφατα τον τίτλο της VTB με 13 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 13 αγώνες των playoffs, ενώ στην Euroleague κατέγραψε 7.7 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 20.3 λεπτά δράσης, σε σύνολο 23 εμφανίσεων.

Παλαιότερα στην καριέρα του, είχε περάσει ακόμη από Γαλατασαράι, Ατλάντα Χοκς, Ιντιάνα Πέισερς, Φιλαδέλφια Σίξερς, καθώς και την ομάδα του Κεντάκι, τους Γουάιλντκατς, στο NCAA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.