Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας χρωστούν 7 εκατομμύρια ευρώ στο σερβικό κράτος!

Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας χρωστούν 7 εκατομμύρια ευρώ στο σερβικό κράτος!
Ο Υπουργός Οικονομικών της Σερβίας, Σίνισα Μάλι αποκάλυψε πως ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν οφείλουν μαζί 7 εκατομμύρια ευρώ στο σερβικό κράτος!

Ο Ερυθρός Αστέρας σφράγισε τη συμμετοχή του στην επόμενη EuroLeague ως κάτοχος της Αδριατικής Λίγκας, η Παρτίζαν αναμένεται να εξασφαλίσει wild card για την παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και ο Υπουργός Οικονομικών της Σερβίας, Σίνισα Μάλι αναφέρθηκε στα χρέη των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας προς το σερβικό κράτος.

Συγκεκριμένα, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Pink TV και αποκάλυψε τα ποσά που οφείλουν ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν από τη φορολογία.

«Ο Ερυθρός Αστέρας χρωστάει 90.6 εκατομμύρια δηνάρια ενώ το αντίστοιχο χρέος της Παρτίζαν είναι 640 εκατομμύρια δηνάρια. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποστό. Οι δυο ομάδες χρωστούν μαζί 7 εκατομμύρια ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάλι όσον αφορά τις ομάδες μπάσκετ των δυο συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.