Φενέρμπαχτσε: Ενδιαφέρον για Γκεγίκ (vid)

Φενέρμπαχτσε: Ενδιαφέρον για Γκεγίκ (vid)

Φενέρμπαχτσε: Ενδιαφέρον για Γκεγίκ (vid)
Η Φενέρμπαχτσε θέλει να δυναμώσει τον κορμό των γηγενών της ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου διεθνούς πάουερ φόργουορντ, Σαμέτ Γκεγίκ.

Η ομάδα της Πόλης εξετάζει περιπτώσεις παικτών από το εγχώριο πρωτάθλημα κι ένα από τα ονόματα που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Σαμέτ Γκεγίκ (2.06μ.).

Ο 29χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε φέτος στη Τουρκ Τέλεκομ με την οποία μέτρησε 7.7 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 25 αγώνες της τουρκικής Λίγκας, ενώ στο EuroCup κατέγραψε 6.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ κι 1.1 ασίστ ανά 20.7 λεπτά δράσης, σε 15 συμμετοχές.

Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος ψηλός, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Τουρκίας από το 2016, πέρασε από τις Μπεσίκτας, Αναντολού Εφές, Καρσίγιακα, Νταρουσάφακα, Τοφάς και Μπορνόβα, έχοντας συνολικά 253 συμμετοχές στην καριέρα του στην BSL.

Φυσικά, η Φενέρμπαχτσε έχει αυτή τη στιγμή υποχρεώσεις στους τελικούς της Τουρκίας κόντρα στην Εφές (η ομάδα του Τζόρτζεβιτς προηγείται με 2-1 στη σειρά) κι οποιοδήποτε μεταγραφικό ζήτημα θα την απασχολήσει εκτενέστερα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.